ACTUALITATE 2 iulie 2015

Antal Árpád: „Vor mai fi lucrări care blochează orașul”

de Mirela Cara | 651 vizualizări

În cadrul unei conferințe de presă organizate joi, primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a anunțat că străzile Kós Károly și Lăcrămioarei urmează să fie modernizate în curând. În cazul celor două străzi începerea lucrărilor de modernizare, pentru care licitația a fost lansată încă din septembrie 2014, este întârziată de un proces în instanță al firmelor participante.

Dacă ar fi fost începute deja, lucrările de modernizare pe aceste străzi ar fi atras probabil blocarea circulației pe arterele pe care se circulă de când s-au început lucrările din centru. „O să mai fie investiții care vor bloca orașul, dar anul acesta se vor finaliza foarte multe lucrări și, la sfârșitul anului, vom avea un oraș foarte frumos”, a spus primarul.

În ceea ce privește reabilitarea străzii Váradi József, care în prezent este asfaltată numai până la Prima Școală Românească, primarul Antal Árpád a explicat: „Partea care este aproape finalizată era într-un proiect european, partea de sus este acum în licitație”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
R, 4 iulie 2015
si din aceasta cauza ar fi bine sa se faca PE RIND CITE O SINGURA STRADA! si cind se termina definitiv sa inceapa cu alta!
Monica Serban, 3 iulie 2015
Se lucreaza, se blocheaza strazi, ok, dar ar fi mai prietenos daca locuitorii ar fi anuntati ca li se blocheaza iesirea in strada, sa-si scoata masinilile din curti, nu-i asa?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.