ACTUALITATE 1 iulie 2020

Angajat al Prefecturii diagnosticat cu COVID; subprefectul, suspect de infecţie cu noul coronavirus

de Agerpres | 2098 vizualizări

Un angajat al Prefecturii Covasna a fost diagnosticat cu COVID-19, iar subprefectul Cosmin Boricean a fost testat, fiind suspect de infecţie cu noul coronavirus.

Prefectul judeţului Covasna, Iulian Todor, a declarat că a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru a se identifica persoanele care au intrat în contact cu aceştia.

Sediul Prefecturii din Sfântu Gheorghe va fi dezinfectat şi se vor impune restricţii privind accesul în instituţie al altor persoane în afara celor angajaţi.

"A fost confirmat un caz pozitiv în rândul angajaţilor noştri, iar în cazul domnului subprefect, care a avut simptome şi a fost testat, urmează să primim rezultatul oficial mâine dimineaţă (...) S-a luat măsura izolării celor cu care au intrat în contact şi am fost forţat să iau o serie de măsuri la nivelul Prefecturii pentru limitarea răspândirii virusului (...) Va fi restricţionat accesul în instituţie, va avea acces doar personalul şi vom face dezinfecţia sediului", a declarat pentru AGERPRES prefectul Iulian Todor.

Acesta a mai spus că şi el a avut contact cu subprefectul în ultimele zile, însă cu respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare fizică.

"Am făcut şi fac în continuare apel către cetăţeni să înţeleagă că COVID-19 nu este o glumă şi să ia în serios măsurile de protecţie", a adăugat prefectul Iulian Todor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.