ACTUALITATE 2 octombrie 2016

Angajări la IPJ Covasna

de Covasna Media | 411 vizualizări

Luni, 3 octombrie a.c., se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 3 – 7 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Covasna i-au fost repartizate 44 de posturi de agenți pentru încadrare din sursă externă şi 2 funcții, una de agent și una de ofițer, pentru  ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Toate cele 44 de posturi destinate încadrării directe sunt în specialitatea ordine publică, dintre care 17 pentru agenți de ordine publică în mediul urban și 23 de posturi sunt de ajutori șefi de post în mediul rural (posturi de poliţie comunale). Alte 4 posturi sunt destinate agenților – conductori câini în mediul urban.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://cv.politiaromana.ro  la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Dosarele de recrutare vor fi depuse la serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, situat în municipiul Sfântu Gheorghe pe str. Korosi Csoma Sandor nr. 16, între orele 09:00 – 14:00.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Teme articol: angajari ipj
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.