ACTUALITATE 17 martie 2016

Andra - capul de afiș al Zilelor Sfântu Gheorghe, din rândul trupelor românești! Află cine mai concertează!

de Observatorul de Covasna | 483 vizualizări

Organizatorii „Zilelor Sfântu Gheorghe “ au anunțat astăzi într-o conferință de presă numele artiștilor români care vor concerta cu ocazia evenimentului din acesta an. Vineri 22 aprilie la scena principală vor concerta membrii trupei Vunk, urmând ca sâmbătă 23 aprilie covăsnenii să se bucure de o reprezentație a solistei Andra.

vunk filmare clip asa si - petru ivu

Concertele de vineri vor fi deschise de formația Black Velvet, urmate de Vunk, iar programul va fi încheiat de trupa ungară Balkan Fanatik. Sâmbătă, deschiderea va fi făcută de Andra.ada-milea-58532900 După îndrăgita artistă vor urca pe scenă cei de la Karthago, o trupă ungară care evoluează în aceeași componență din 1979. Seria concertelor de sâmbătă va fi încheiată de Pokolgép, „o trupă de heavy metal. Very heavy metal. Și numele dacă l-am traduce ar fi mașina iadului“, a spus, zâmbind, purtătorul de cuvânt al Zilelor Sfântu Gheorghe, Erdely Andras.

Dacă spectacolele menționate mai sus vor fi gratuite, alte spectacole vor avea intrarea cu bilet. Acestea vor putea fi achiziționate, toate, de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, iar la majoritatea spectacolelor, și de pe biletmaster.ro. Biletele pot fi rezervate și la numărul Biroului de Organizare Evenimente Culturale, 0267 312 104, caz în care trebuie plătite până pe 7 aprilie.

Concerte cu bilet: Ada Milea, orgă și esraj indian

Unul dintre artiștii care va concerta într-un spectacol cu bilet este  nonconformista Ada Milea, despre care Erdely Andras, spune că „obișnuiește să cânte singură cu chitara și ține acolo 100 de oameni“. Concertul ei  va avea loc luni, 18 aprilie, la Sala Arta, iar biletele vor costa 25 de lei .

După cum am anunțat într-un articol anterior, concertul care va deschide Zilele Sfântu Gheorghe va fi cel al pianistului Boganyi Gergely, care va cânta la pianul creat de el. Concertul va avea loc la biserica catolică din strada Fabricii, pe 16 aprilie, de la ora 10, iar biletul va costa 40 de lei. Tot în biserica din Fabricii, pe 17 aprilie, de la ora 17, va concerta Orchestra de cameră a Filarmonicii Michael Haydn din Oradea, biletul costând 25 de lei. Biserica Unitariană din centru va găzdui concertul de orgă al artistului ungar Rakasz Gergely pe 19 aprilie, la ora 19:30, biletul putând fi achiziționat doar de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale. Ultimul concert cu intrare plătită, reprezentația trupei Bucureștene Aud band, poartă numele Exotic Esraj & Balkan Flair. Potrivit formației, Aud Band pornește dintr-o zonă de întâlnire a muzicii balcanice, bizantine și a culturii mediteraneene pentru a crea o sonoritate proprie. Locul principal în sonoritatea Aud Band îl ocupă instrumentul indian esraj, căruia i se adaugă o chitară și un flaut clasic, iar repertoriul variază de la muzica de film și jazz la chill out. Concertul Audi Band va avea loc la Sala Arta, pe 20 aprilie, de la ora 19, biletul costând 20 de lei.

Teatru pentru copii și adulți

Dintre spectacolele de teatru deja anunțate, Cântecul Lebedei, după Cehov, prezentat de Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, va avea subtitrare în română. Destinată unui public de peste 14 ani, reprezentația va avea loc pe 21 aprilie, de la ora 19, la sala Studio, biletele putând fi procurate, ca și în cazul concertelor, online sau de la biroul de organizare.

Și copiii se vor putea bucura de teatru, mai exact de teatru de păpuși. Astfel, Joi, Teatrul de Păpuși Arlechino din Brașov va prezenta la sala Arta spectacolul Ridichea Uriașă, în regia  Deliei Gavliţchi, la sala Arta. Reprezentații la orele 10 și 12. Pentru detalii privind biletele și rezervări pentru grupuri de copii, cei interesați sunt rugați să o sune pe  organizatoarea Csudom Eszter la numărul de telefon 0755335400.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
pitagora, 19 martie 2016
Rusinos din partea organizatorilor sa ceara bani si dela copii. La orice m-as fi asateptat dar la asta nu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.