ACTUALITATE 25 octombrie 2016

„ Anatomia sufletului”, cartea cadou pentru abonaţi

de Covasna Media | 801 vizualizări

Cartea „ Anatomia sufletului”, scrisă de unul dintre cei mai iubiţi preoţi din ţară, Constantin Necula, va ajunge gratis joi, 27 octombrie a.c., la toţi abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna”. Volumul va fi disponibil din această zi şi la chioşcurile de ziare, alături de cotidianul nostru, la preţul de 14,99 lei.

Cei care vor fi prezenţi la conferinţele APChat din 27 şi 28 octombrie, de la Sfântu Gheorghe, respectiv Întorsura Buzăului, unde invitat este chiar părintele Necula, au ocazia să obţină autograful autorului.

Anatomia-Sufletului-coperta„Nu avem nici o materie în şcoală care să ne crească sufletul. Punct! Nu ne învaţă nimeni să fim mame, nu ne învaţă nimeni să fim taţi, nu ne învaţă nimeni cum să iubim, cum să nu urâm, n-avem o materie de rezistenţă la şicanele profesorilor, la mediocritatea lor, n-avem nici ca profesori o materie care să ne înveţe la şcoală cum e când scuipă elevii pe materia pe care o predai... Nu suntem, de fapt, deloc pregătiţi pentru viaţă! Ceea ce învăţăm sunt formule, sunt tapete de informaţie, sunt, dacă  vreţi, link-uri prin care accesăm din când în când ceva legat de cultura noastră”, notează preotul Constantin Necula în volumul său.

„ Anatomia sufletului” este a opta carte cadou care ajunge la abonaţii fideli ai ziarului „Observatorul de Covasna”. Campania prin care oferim cărţi cadou a început în luna februarie. Prima carte oferită abonaţilor a fost „Biografia unui cosmonaut – Dumitru Prunariu”, scrisă de Annie Muscă. Începând din luna martie, abonaţii au primit cadou volume din colecţia „Cine a fost”. Astfel, la „Observatori” au ajuns gratuit cărţile „Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?”, scrisă de Yona Zeldis McDonough, „Cine a fost Isaac Newton”, a cărei autoare este Janet B. Pascal, „Cine a fost Leonardo da Vinci?” de Roberta Edwards, „Ce sunt jocurile olimpice de vară”, volum scris de Gail Herman şi „Cine a fost Albert Einstein?”, scrisă de Jess M. Brallier. Luna trecută, abonaţii au primit gratis una dintre cele mai populare cărţi ale anului, „Flash-uri din sens opus”, scrisă de poliţistul Marian Godină.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.