ACTUALITATE 11 septembrie 2016

Analize medicale gratuite în comuna Breţcu

de Covasna Media | 730 vizualizări

În perioada 12–16 septembrie 2016, în comuna Breţcu, se va derula un Program de analize medicale gratuite care se desfăşoară sub semnul colaborării între cele două judeţe, Covasna şi Bács-Kiskun din Ungaria.

Medicii specialişti din cadrul Spitalului Judeţean Bács-Kiskun vor efectua consultaţii de specialitate în domeniile: medicină internă, cardiologie, dermatologie, otorinolaringologie, pediatrie, chirurgie, ginecologie, neurologie, ecografie, reumatologie, precum şi analize de laborator.

„Este pentru a patra oară când medici specialiști și asistenți medicali din Ungaria se angajează să lucreze mai multe zile, fără bani, în judeţul Covasna, în multe cazuri salvând vieți. Experiența din anii precedenți a arătat că este nevoie de aceste investigaţii medicale. Oamenii preferă să participe la acestea dacă specialiştii vin în localităţile lor. Bineînţeles, nu este un aspect neglijabil faptul că consultaţiile sunt gratuite. Invităm toţi locuitorii din comuna Breţcu să profite de această ocazie” – a spus Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna.

Consultaţiile vor fi efectuate zilnic între orele 9-16, în cabinetele improvizate în Căminul Cultural din Breţcu. Locuitorii comunei Breţcu sunt aşteptaţi la analize după următorul program: luni, 12 septembrie, locuitorii din Breţcu; marţi, 13 septembrie, locuitorii din Oituz; miercuri, 14 septembrie, locuitorii din Mărtănuş; joi, 15 septembrie, locuitorii din Breţcu, iar vineri, 16 septembrie, locuitori din întreaga comună.

Consiliul Judeţean Covasna

Biroul de presă

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.