ACTUALITATE 27 august 2019

Amenințată cu acte de violență de fostul soț

de Covasna Media | 688 vizualizări

La data de 24 august a.c., în jurul orelor 20:00, Poliția mun. Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112  despre faptul că o persoană de sex feminin în vârstă de 49 ani din mun. Sfântu Gheorghe a fost amenințată cu acte de violență în locuința comună de către fostul soț în vârstă de 52 ani.

La fața locului a fost direcționată echipa de siguranță publică cea mai apropiată de locul evenimentului, ocazie cu care s-a confirmat producerea evenimentului și în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului,  a rezultat că victima se încadrează în situația de risc iminent, fapt pentru care a fost emis Ordin de Protecţie Provizoriu. 

La câteva ore de la sesizarea evenimentului, Poliția mun. Sfântu Gheorghe a primit din nou o sesizare prin intermediul S.N.U.A.U. 112 despre faptul că persoana de sex masculin menționată anterior a revenit la locuința comună și face scandal încălcând Ordinul de Protecție Provizoriu emis de către Poliția mun. Sf. Gheorghe.

Lucrătorii de poliție au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.