ACTUALITATE 15 octombrie 2014

Ambasada SUA atenţionează: Nu trimiteţi bani ca să vă înregistraţi la Loteria Vizelor!

de Covasna Media | 72 vizualizări

Ambasada SUA atenţionează românii care vor să muncească în Statele Unite să nu trimită bani pentru a se înregistra la Loteria Vizelor.

Nu trimiteţi bani ca să vă înregistraţi la Loteria vizelor. Numai informaţiile de pe site-urile guvernamentale care se termină în .gov sunt oficiale. Orice alt tip de corespondenţă de la altă adresă este suspectă. Nu aveţi încredere în corespondenţă chiar dacă conţine steagul american, Capitoliul, Casa Alba sau Statuia Libertăţii. Verificările înregistrării dvs. se fac numai la http://www.dvlottery.state.gov/”, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a ambasadei.

Românii care vor să muncească în Statele Unite se pot înscrie până în 3 noiembrie în programul Loteria Vizelor, prin completarea unui formular pe Internet. Se poate înscrie orice absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, născut într-o ţară care participă la program.

Candidaţii trebuie să fi lucrat cel puţin doi din ultimii cinci ani într-o meserie solicitată în Statele Unite. Numele celor care vor primi vize de lucru vor fi selecţionate aleatoriu de un computer şi vor fi anunţate tot online, pe 5 mai anul viitor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 7 ore, 36 minute

Concert Mozart

Acum 8 ore, 21 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.