ACTUALITATE 13 aprilie 2015

Aleșii, promisiuni multe, fapte puține

de Covasna Media | 284 vizualizări

Votul prin corespondență, Constituția și legile electorale sunt blocate în Parlament.

După zilele libere de Paște, Parlamentarii ar trebui să facă în două luni, până la marea vacanță, ce nu au făcut într-o sesiune întreagă. Cele mai multe proiecte promise imediat după alegerile prezidențiale și după consultările cu președintele Klaus Iohannis bat pasul pe loc.

Proiecte pe hârtie:

Votul prin corespondență – nu a început dezbaterea

Constituția – dezbaterea s-a blocat

Legea finanțării partidelor – reexaminare

Legile electorale – depuse la Senat

Votul pentru Marko Attila – amânat de două ori

Codul Fiscal – depus la Senat

Klaus Iohannis: După sărbătorile de Paşti, voi relua consultările cu partidele

Preşedintele Klaus Iohannis va relua consultările cu partidele, după sărbătorile de Paşti, în scopul evaluării acţiunilor din calendarul stabilit la începutul actualei sesiuni parlamentare.

„După sărbătorile de Paşti, voi relua consultările cu partidele politice şi vom evalua cât s-a realizat din calendarul acţiunilor stabilite la începutul sesiunii parlamentare”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Ultimele consultări ale preşedintelui cu partidele au fost în 28 ianuarie, subiectul acestora fiind priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul în diaspora, finanţarea campaniilor electorale şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 14 aprilie 2015
NU au facut mai nimic din actiunile stabiliate la intalnirea anterioara: ce-o sa le faca K Johannis?! O sa le ia caii de la bicicleta, vorba romanului!! O sa schimbam Romania peste 500 de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.