ACTUALITATE 3 decembrie 2019

Ajutoarele Moșului vin pe motocicletă, în Sfântu Gheorghe și Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 3286 vizualizări

Caii putere vor lua locul renilor și saniei darnicului bătrânel 

Seara de 5 decembrie, în care vine Moș Nicolae, va fi marcată în mod special în orașele Sfântu Gheorghe și Covasna, unde darurile pentru copiii cuminți vor veni, nu în trăsuri sau cu sania, ci pe motociclete luminoase, decorate festiv. 

Parada va porni de pe strada Constructorilor și va traversa străzile reședinței de județ, pentru a se opri, la ora 17:30, în Piața Libertății. Aici, ajutoarele Moșului, adică aproximativ 15 motocicliști, vor împărți daruri copiilor cuminți care vor veni să îi întâmpine în această seară magică. 

Pentru câțiva motocicliști, traseul cu motoarele luminate pentru sărbători va continua până în parcul central din orașul Covasna, unde vor ajunge în jurul orelor 19:30 – 20:00. Și aici se vor împărți cadouri copiilor.  

Acțiunea este organizată în premieră în județ și este inspirată din evenimente similare văzute în alte zone din Europa, spun coordonatorii. 

Este prima ediție organizată de noi și încă suntem în stadiul în care punem la punct ultimele detalii. Dar știm că vrem să aducem zâmbete pe obrajii copilașilor care vor veni să ne întâlnească. Ne dorim să îi facem să creadă în spiritul Moșului și să nu își piardă speranța”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, unul dintre organizatori, Costi Popica. 

Evenimentul este organizat de Mark Janos „Betyar” din Sfântu Gheorghe, Asociația Club Sportiv „Sons of Dracula” din Covasna și Asociația Free Adventurer Bikers Sfântu Gheorghe. Pachetele cadou care urmează să fie împărțite vor fi realizate cu sprijinul antreprenorilor covăsneni, ne-au mai spus organizatorii. 

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.