ACTUALITATE 20 iulie 2010

Agresiuni comise pe fondul consumului de băuturi alcoolice

de Covasna Media | 45 vizualizări

În data de 16.07.2010, poliţiştii de la postul de poliţie Mereni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de  10/11.07.2010, într-un local public din localitate s-a produs o agresiune pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Din verificări rezultă că evenimentul s-a produs în jurul orei 01,00, după ce agresorul şi victima consumaseră împreună băuturi alcoolice, K. Odon l-a lovit  pe D. F.  în zona capului, producându-i un traumatism cranio-cerebral.

Poliţiştii continuă cercetările şi funcţie de rezultatele expertizei medico-legal vor face încadrarea juridică a faptei.

În data de 17.07.2010, ora 15.00, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Baraolt au fost sesizaţi despre faptul că la cca 4 km de localitatea Racoşul de Sus, în zona numită ”NADOS”, unde se află mai multe stâne, a avut loc o altercaţie între B. B. de 26 ani şi T. J., de 40 ani, ciobani.

Din verificări rezultă că  B. Botond l-ar fi lovit cu o bâtă ciobănească pe B.B. în zona capului.

Victima a fost internată la Spitalul Orăşenesc Baraolt cu traumatism cranio-cerebral acut deschis.

Funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medicului legist poliţiştii vor face încadrarea legală a faptei.

BIROUL DE PRESĂ AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.