ACTUALITATE 11 ianuarie 2010

Adăpostul pentru câini comunitari este arhiplin

de Covasna Media | 138 vizualizări
11ian2010-adapostAsociaţia pentru animale „Nez Perce” şi Adăpostul pentru câini comunitari Sfântu-Gheorghe anunţă următoarele: - capacitatea de 40 de locuri fixată pentru anul 2009 a fost depăşită, ajungând în luna decembrie ca numărul câinilor să fie de 68, iar în prezent Adăpostul găzduieşte peste capacitatea lui. - în momentul de faţă nu se mai pot primi câini în adăpost până ce nu se vor mai efectua adopţii de către comunitate

11ian2010-adapostAsociaţia pentru animale „Nez Perce” şi Adăpostul pentru câini comunitari Sfântu-Gheorghe anunţă următoarele:

- capacitatea de 40 de locuri fixată pentru anul 2009 a fost depăşită, ajungând în luna decembrie ca numărul câinilor să fie de 68, iar în prezent Adăpostul găzduieşte peste capacitatea lui.

- în momentul de faţă nu se mai pot primi câini în adăpost până ce nu se vor mai efectua adopţii de către comunitate

- din efectivul de câini din adăpost toţi sunt pregătiţi pentru adopţie, atât din punct de vedere medical (vaccinări, deparazitări), cât şi din punct de vedere comportamental. Sunt căţei cu vârsta cuprinsă între 8 săptă­mâni şi 3 ani, pregătiţi pentru integrarea în familii cu copii sau fără, la curte sau în bloc, pentru pază sau companie.

De asemenea, îi rugăm pe locuitorii oraşului care deţin pui proprii în curtea imobilului lor, să nu îi abandoneze la poarta adăpostului. Din cauza acestor gesturi iresponsabile, se ocupă boxele destinate câinilor de pe stradă.

Vă reamintim că acest adăpost a fost construit pentru câinii comunitari şi nu pentru câinii de care se plictisesc stăpânii lor sau cei născuţi din iresponsabilitate umană.

În numele tuturor căţeilor de la Adă­postul pentru câini comunitari Sfântu-Gheorghe, îi rugăm pe toţi iubitorii de animale să-şi aleagă un prieten din rândurile locuitorilor adăpostului.

Şi nu uitaţi: câinele este singura fiinţă care îşi iubeşte stăpânul mai mult decât pe sine. Oare oamenii sunt în stare de aşa ceva?

Horia Kraus,

preşedinte Asociaţiei pentru animale „Nez Perce“

Teme articol: adăpost caini
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.