ACTUALITATE 2 septembrie 2010

ACUM Penny Market vine şi mai aproape de tine - în COVASNA! (P)

de Covasna Media | 521 vizualizări
Penny Market/Penny Market XXL - cea mai mare reţea de magazine tip discount din România a deschis cel de-al 110-lea magazin în data de 2 Septembrie în oraşul Covasna. Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi a intrat pe piaţa românească în 2005, iar momentan este unul din cei mai activi retaileri din România, ajungând la un număr de 110 magazine Penny Market/Penny Market XXL.

Penny Market/Penny Market XXL - cea mai mare reţea de magazine tip discount din România a deschis cel de-al 110-lea magazin în data de 2 Septembrie în oraşul Covasna.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi a intrat pe piaţa românească în 2005, iar momentan este unul din cei mai activi retaileri din România, ajungând la un număr de 110 magazine Penny Market/Penny Market XXL.

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar şi în turism. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul REWE este reprezentat în Europa de peste 14.500 magazine în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria, iar în România este prezent prin lanţurile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL şi Penny Market.

Suprafaţa magazinului Penny Market din Covasna este 1.047 mp - din care  762 mp spaţiu de vânzare şi 285 mp depozit şi spaţii sociale -, iar parcarea pentru clienţi numără 67 de locuri.

Planurile de expansiune ale Rewe România nu se opresc aici, iar în 2010 Rewe România continuă extinderea reţelei cu alte 7 noi magazine Penny Market în toată ţara.

Rewe România a creat până la momentul actual aproximativ 2.350 locuri de muncă la sediul central şi în centrul logistic şi în cele 109 magazine Penny Market şi Penny Market XXL, iar urmare a noii deschideri Rewe România oferă alte 16 locuri de muncă în noul magazin Penny Market din Covasna.

Penny Market urmează strategia de preţ prin care doreşte să ofere clienţilor produse variate, care acoperă tot necesarul zilnic, la „cel mai bun preţ de pe piaţă”!

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse locale, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă; ponderea cea mai mare o au produsele alimentare.

Pe lângă acestea, Penny Market are o gamă variată de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici - cel mai bun raport calitate-preţ.

Penny Market pune la dispoziţia clienţilor săi o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile de care au nevoie într-un timp scurt, datorită unei compartimentări clare pe sortimente ce facilitează orientarea clienţilor, totul fiind la îndemână.

Un punct forte pentru Penny Market îl reprezintă departamentul de produse proaspete: Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate, legume şi fructe.

Pe lângă sortimentul de bază, Penny Market oferă o varietate de produse tematice de o calitate excepţională. Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi întâmpină clienţii cu oferte atractive pentru articolele de casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Raduly Farago Gyula, 7 octombrie 2010
Este mare erroarre ca acest magazin este pentru clientul care si mai cumpara, ca de exemplu nu stiu daca este important acest aspect ,, clientul stapunul nostru,, deoarece sunt patit pe propria piele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.