ACTUALITATE 21 iulie 2022

Activități preventive desfășurate de polițiștii covăsneni în tabăra de vară Csipkés din Zăbala

de Covasna Media | 1271 vizualizări

Pentru siguranța, elevilor în data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranță Școlară și Serviciul Rutier, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog – Structura Teritorială Covasna, au desfășurat o serie de activități informativ-preventive în cadrul taberei de vară Csipkés din localitatea Zăbala.

Activitățile desfășurate se subscriu campaniei Vacanță în Siguranță și proiectului Educație rutieră – modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Cei 27 de elevi participanți au purtat discuții cu polițiștii și reprezentanții A.N.A. și s-au implicat în activități interactive pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe interzise, precum și pentru prevenirea victimizării în perioada vacanței, fiindu-le distribuite materiale cu sfaturi preventive.

De asemenea, polițiștii rutieri au desfășurat activități interactive cu elevii prezenți în tabără, cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră.

 Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.