ACTUALITATE 12 iulie 2022

Activități preventive desfășurate de polițiști la Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 693 vizualizări

În perioada 8-10 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, Structura Teritorială Covasna și jandarmi din cadrul I.J.J Covasna – Compartimentul Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale au efectuat o serie de activități informativ – preventive pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe interzise precum și pentru  prevenirea victimizării minorilor în perioada vacanței.

Activitățile au fost desfășurate cu ocazia organizării Festivalului de muzică „Empty Festival” în orașul Târgu Secuiesc.

Astfel, au fost desfășurate activități interactive cu persoanele prezente la eveniment despre riscurile și consecințele pe care substanțele psihoactive la au asupra organismului. Participanții la festival au testat ochelarii care simulează efectele consumului de alcool și substanțe psihoactive.

Totodată au fost distribuite aproape  400 de materiale preventive, iar pe ecranele de proiecție din cadrul festivalului au fost difuzare spoturi pe tema prevenirii consumului de droguri.   

În total aproximativ 400 de persoane au beneficiat de activitățile preventive desfășurate de polițiștii, reprezentanții A.N.A și jandarmii.

Astfel de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.