ACTUALITATE 28 septembrie 2021

Activități preventive desfășurate de polițiști

de Covasna Media | 918 vizualizări

La data de 25 septembrie a.c.,, între orele 11:00– 15:00, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o activitate informativ-preventivă în centrul Municipiului Sfântu Gheorghe cu ocazia celei de a XIV – a ediție a Zilelor Sportive ale Municipiului Sfântu Gheorghe. 

Cu această ocazie în colaborare cu Palatul Copiilor din Municipiul Sfântu Gheorghe a fost organizat un concurs de ciclism pentru copii, pe un traseu impus, la final fiind acordate diplome, medalii, insigne, orare și materiale informativ preventive tuturor participanților. 

Tot cu această ocazie polițiștii au purtat discuții cu părinții ce au însoțit concurenții și au fost distribuite materiale informative-preventive având ca temă - prevenirea victimizării minorilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost prezenți cu o autospecială cu aparat radar din dotarea Serviciului Rutier precum și un radar de tip pistol, pe care le-au prezentat participanților la eveniment. 

În data de 25.09.2021, între orele 9.00-19.00, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu un specialist din cadrul D.S.V.S.A. Covasna au desfășurat o acțiune preventivă și de impunere a legislației incidente în domeniul protecției animalelor în extravilanul comunei Barcani, cu ocazia desfășurării în această zonă a unui concurs de tracțiune cu animale (cabaline) și expoziție cu vânzare de ovine.

Cu ocazia desfășurării acestui eveniment polițiștii au distribuit pliante cu conținut informativ-preventiv participanților.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.