ACTUALITATE 27 martie 2019

Activităţi pregătite pentru marcarea Zilei Jandarmeriei Române

de Covasna Media | 737 vizualizări

Ziua Jandarmeriei Române, 3 aprilie, va fi sărbătorită anul acesta de jandarmii covăsneni împreună cu colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov. Astfel, pe parcursul mai multor zile vor fi organizate activități la sediul inspectoratului, dar și în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Aceste activități vor debuta cu concursuri sportive, respectiv Cupa Jandarmeriei Române la Futsal şi Campionatul de Șah Rapid, iar vineri 29.03.2019, cu Ediția a III-a a concursului „Din Istoria Jandarmeriei Române”, ce se adresează elevilor din ciclul gimnazial şi liceal.

Duminică 31.03.2019, ora 12.00, timp de 24 de ore jandarmi vă invită să participați alături de ei la o ștafetă ce se va desfășura în Parcul Elisabeta.

Ziua porților deschise la sediul inspectoratului va fi organizată marți 02.04.2019 între orele 10.00-12.00 unde vor fi expuse la faţa locului materiale aflate în dotarea jandarmilor care sunt folosite în misiuni, vor avea loc exerciții demonstrative ale colegilor jandarmi, dar și ale câinilor de serviciu. Iubitorii muntelui vor putea vedea şi materialele specifice folosite de aceştia în misiunile din mediul montan executate de Jandarmeria Montană.

Reprezentanții mass-media sunt invitați marți 02.04.2019, la ora 12.00, la sediul inspectoratului, unde va fi organizată Cupa Presei la Tir.

Momentul de încheiere a activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Sfântu Gheorghe, va fi miercuri 03 aprilie 2019, de la ora 12.00 la statuia lui Mihai Viteazul, unde veţi putea asista la un ceremonial mili­tar și religios, avansarea colegilor jandarmi, la premierea elevilor partici­panți la concursul de istorie, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni, dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare alături de noi la ceas de sărbătoare!

(Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna, Compartimentul Informare şi Relaţii Publice)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.