ACTUALITATE 30 mai 2019

Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului

de Covasna Media | 466 vizualizări

Polițiștii covăsneni vor fi prezenți, în acest sfârșit de săptămână, și la manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Astfel, vineri 31 mai a.c., între orele 11:00 – 18:00, polițiștii îi așteaptă pe cei mici pentru a cunoaște mai de aproape meseria acestora, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vor fi prezenți polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și din cadrul Serviciului Rutier, cu autospecialele din dotare și nu va lipsi prezentarea aparatului radar tip ”pistol” din dotarea Poliției Rutiere. Cei mici vor avea ocazia să pună în practică regulile de circulație pentru pietoni și bicicliști, dar și să își testeze îndemânarea din punctul de vedere al circulației cu bicicleta sau trotineta, pe un traseu cu obstacole amenajat în colaborare cu Palatul Copiilor Sf. Gheorghe.

Copiii vor avea oportunitatea, de asemenea, să-și demonstraze creativitatea la standurile special amenajate, unde vor putea colora și confecționa diferite obiecte din carton, pe care ulterior le vor putea duce acasă, ca amintire.

Începând cu ora 12:30, participanții la activități vor avea parte de o demonstrație practică de detectare a unor produse din tutun, respectiv imobilizarea unui infractor, demonstrație realizată cu sprijinul câinilor polițiști.

Seria de demonstrații practice se va încheia cu un flash-mob susținut de Asociația ”Love to dance”, în jurul orei 16:00, spectacol prezentat de 41 de copii sub coordonarea prof. Molnar Eniko. Această activitate este prezentată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog.

De la ora 16:40, Clubul sportiv „Showtime” Sf. Gheorghe, prin intermediul secțiilor de shoto-kan și ju-jitsu, va susține o demonstrație în cadrul căreia vor fi prezentate tehnici de autoapărare.

Foto arhivă

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.