ACTUALITATE 7 decembrie 2018

Activități de Sărbători pentru copiii din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 536 vizualizări

În urma aprinderii primei lumânări de Advent, perioada de așteptare a Crăciunului va avea și programe adiționale. În cea de a doua, a treia și a patra duminică a Adventului, cei interesați vor putea participa la spectacolele și la activitățile pentru copii ale Teatrului de Păpuși Cimborák.

Teatrul de Păpuși Cimborák va juca piesa intitulată „Ég ölelkezett ím akkor a Földdel... (Cerul s-a îmbrățișat atunci cu Pământul...) în duminicile de Advent de la ora 16 pentru copii și adulți la fel, urmată de la ora 17 de activități de atelier tematice. În perioada Adventului, cei mici vor putea participa la activități pentru copii în fiecare duminică de la ora 17, în sala studio a teatrului de păpuși.

Pe 9 decembrie, în cea de-a doua duminică a Adventului, în cadrul atelierului de creare a figurilor bidimensionale, copiii își vor putea crea propriile păpuși (îngerași, păstori, cei trei magi etc.), putând astfel duce și în casele lor atmosfera perioadei de anticipare și de pregătire pentru sărbători. Accesoriile necesare pentru activitate sunt furnizate de organizatori.

Pe 16 decembrie, în a treia duminică de Advent, va avea loc predarea cântecelor de Crăciun împreună cu István Ildikó, Lőrinczi Zsolt și Melkuhn Róbert, însoțiți de muzică de flaut și lăută.  

Pe 23 decembrie, în ultima duminică a Adventului, ne pregătim de sărbătoare cu povești de Crăciun, cei mici fiind călăuziți în lumea basmelor de Benkő Éva, în cadrul unei activități interactive.

Organizatorii activităților: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură Kónya Ádám, Teatrul de Păpuși Cimborák. Participarea la activitățile de la ora 17 este gratuită.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.