ACTUALITATE 17 august 2016

Acţiunile pentru siguranţa cetăţeanului continuă – peste 400 de sancţiuni aplicate săptămâna trecută

de Covasna Media | 169 vizualizări

Poliţiştii covăsneni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de siguranţă publică.

În perioada 08-14 august, poliţiştii au efectuat peste 70 de acţiuni şi controale, în urma cărora au fost constatate 23 de infracţiuni, dintre acestea, 5 fiind constatate în flagrant delict.

În acelaşi interval au fost aplicate 443 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 126.000 de lei, dintre acestea 98 fiind pentru nerespectarea unor prevederi ale Legii 61/1991 ce reglementează normele de convieţuire socială.

Pentru siguranţa traficului rutier au fost desfăşurate 24 de acţiuni de tip filtru, iar pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice au fost aplicate 297 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 75 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul acţiunilor derulate în ultima săptămână, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.786 de lei. Poliţiştii vor continua acţiunile preventive şi în perioada următoare.

 

 

Teme articol: poliţie cetateni siguranta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.