ACTUALITATE 15 mai 2019

Acțiuni pentru siguranța traficului rutier

de Covasna Media | 580 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară în permanență acțiuni pentru menținerea siguranței traficului rutier și reducerea numărului de accidente.

În perioada 10-12 mai a.c., oamenii legii au acționat pe raza județului pentru prevenirea producerii de accidente pe fondul nerespectării regimului legal de viteză sau al conducerii sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma acestor acțiuni au fost constatate 170 de abateri la regimul rutier, 85 dintre acestea fiind de nerespectare a regimului legal de viteză. Au fost constatate, totodată, două infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice și două de conducere fără permis.

Această săptămână a debutat și ea cu constatarea, de către polițiști, a unei infracțiuni rutiere. Un bărbat de 48 de ani din Brașov a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN11, pe raza localității Sântionlunca, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu etilotestul s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în arul expirat. După ce i-au fost recoltate probe bologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

(Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.