ACTUALITATE 3 octombrie 2016

Acțiuni pentru siguranța cetățeanului

de Covasna Media | 130 vizualizări

La sfârșit de săptămână polițiștii au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

La Sfântu Gheorghe polițiștii au acționat în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, în special în zona unităților de alimentație publică, a barurilor și localurilor, pentru a preveni faptele comise cu violență.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei, opt dintre acestea fiind pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Și polițiștii din Întorsura Buzăului au acționat la sfârșit de săptămână, în special pe linie de circulație, pentru reducerea riscului rutier prin combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acestor acțiuni au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.000 de lei. Dintre acestea 11 au fost pentru abateri la regimul rutier, iar 6 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind regimul conviețuirii sociale. Polițiștii au mai reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul circulației – au identificat un bărbat care conducea un autoturism căruia îi expirase perioada de valabilitate a autorizației provizorii de circulație.

 

Teme articol: poliţie siguranta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 8 ore, 27 minute

Concert Mozart

Acum 9 ore, 12 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.