ACTUALITATE 27 martie 2018

Acțiuni pentru menținerea siguranței publice desfășurate de polițiști în ultima săptămână

de Covasna Media | 424 vizualizări

În perioada 19-25 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au acționat pentru menținerea climatului de siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 43 de acțiuni și controale, iar polițiștii au intervenit la 169 de evenimente, 44 dintre acestea fiind sesizări prin numărul unic de urgență 112.

În urma acțiunilor desfășurate au fost constatate și aplicate 443 de sancțiuni pentru abateri de natură contravențională, valoarea amenzilor fiind de peste 150.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 560 de lei.

Polițiștii au acționat, săptămâna trecută și pentru reducerea riscului rutier și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, pentru diverse abateri în trafic au fost reținute 19 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare și au fost aplicate 226 de sancțiuni pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Dintre acestea 88 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 46 pentru abateri comise de pietoni sau bicicliști.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, menținerea climatului de ordine și siguranță publică fiind permanent în atenția oamenilor legii. Dacă sunteți victimă sau martor la săvârșirea unei fapte contrare legii, nu ezitați să cereți sprijinul polițiștilor sau să apelați numărul unic de urgență 112.

Compartimentul Relaţii Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.