ACTUALITATE 21 septembrie 2016

Acțiuni derulate în această perioadă de polițiștii rutieri

de Covasna Media | 152 vizualizări

În această săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna acționează pe raza întregului județ pentru prevenirea producerii de accidente rutiere și reducerea riscului rutier.

La începutul săptămânii polițiștii au acționat pe linia prevenirii și combaterii accidentelor în care sunt implicați pietonii, ca urmare a nerespectării regulilor de circulație de către aceștia sau de către șoferii care nu le acordă prioritate de trecere atunci când pietonii au acest drept.

Astfel, numai luni și marți au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, dintre care 26 au fost pentru abateri ale pietonilor. Alte 13 sancțiuni au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranță în timpul conducerii autovehiculelor. Tot pentru abateri la regimul circulației au fost reținute trei permise de conducere și tot atâtea certificate de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor vor continua până la sfârșitul săptămânii, dar și în perioada următoare, pentru diminuarea riscului rutier și salvarea de vieți.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.