ACTUALITATE 24 decembrie 2010

Acţiuni caritabile ale ISU în prag de sărbători

de Covasna Media | 45 vizualizări
Sărbătorile de iarnă au constituit și în acest an un prilej pentru pompieri de a fi mai aproape de semenii lor, prin intermediul acțiunilor caritabile. Pompierii au donat șosete pentru copiii din Școlile speciale de la nivelul județului Covasna în cadrul campaniei caritabile „Căldură pentru copii” desfășurată de către Asociația „Ecou”, convinși fiind de faptul că aceste articole de îmbrăcăminte sunt indispensabile, mai ales în

Sărbătorile de iarnă au constituit și în acest an un prilej pentru pompieri de a fi mai aproape de semenii lor, prin intermediul acțiunilor caritabile. Pompierii au donat șosete pentru copiii din Școlile speciale de la nivelul județului Covasna în cadrul campaniei caritabile „Căldură pentru copii” desfășurată de către Asociația „Ecou”, convinși fiind de faptul că aceste articole de îmbrăcăminte sunt indispensabile, mai ales în sezonul rece.

În cursul zilei de miercuri, pompierii au dus copiilor de la Mănăstirea Mărcuș cadouri din partea lui Moș Crăciun, precum și o sumă de bani din partea cadrelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul“ al județului Covasna.

Împreună cu Centrul Ecleziastic de Documentare ”Mitropolit Nicolae Colan”, pompierii au întins o mână de ajutor și familiilor nevoiașe, cărora le-au donat produse alimentare pentru a se putea bucura și ei de sărbătorile de iarnă.

Prin intermediul acestor acțiuni, pompierii speră să aducă un strop de bucurie și speranță în sufletele semenilor lor.

Lt. Cocerhan Veronica

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 10 ore, 5 minute

Concert Mozart

Acum 10 ore, 50 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.