ACTUALITATE 5 februarie 2019

Acțiuni ale polițiștilor la sfârșit de săptămână

de Covasna Media | 1017 vizualizări

Polițiștii covăsneni acționează în permanență pentru menținerea climatului de siguranță publică și prevenirea faptelor antisociale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă oamenii legii au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, în zona unităților de alimentație publică și a barurilor, în special pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate și verificate peste 100 de persoane, au fost oprite în trafic și controlate aproape 90 de mașini și au fost efectuate verificări la 6 unități economice și tot atâția agenți de pază.

În urma activităților au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.885 de lei, toate pentru abateri la regimul rutier.

* * *

Polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică, în colaborare cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Hatod, au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Astfel, au fost controlate 14 autovehicule și au fost efectuate verificări la doi operatori economici.

În cadrul activităților desfășurate au fost identificate două persoane care transportau material lemnos fără a putea prezenta documente legale de transport. Cei doi au fost sancționați cu amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, iar polițiștii continuă verificările pentru a stabili proveniența materialului lemnos, pe care l-au și ridicat în vederea confiscării.

* * *

La sfârșitul săptămânii polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat din Belin, după ce l-au surprins pe acesta în timp ce transporta material lemnos sustras din pădure. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta scosese din rădăcini opt arbori, din pădurea de pe raza comunei. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de scoaterea de arbori din rădăcini și furt de arbori.

Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.