ACTUALITATE 19 aprilie 2019

Acțiuni ale polițiștilor în ultimele zile

de Covasna Media | 716 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna continuă acțiunile pentru siguranța comunității. În ultimele zile ei au desfășurat acțiuni în sistem integrat pe raza comunelor Vâlcele, Hăghig și Sânzieni, urmărind descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni sau fapte contravenționale.

Astfel, au fost efectuate controale la  15 unități economice și au fost oprite în trafic și verificate peste 80 de vehicule. În urma activităților desfășurate au fost constatate 68 de fapte de natură contravențională, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 24.000 de lei. Dintre acestea 32 au fost pentru nerespectarea prevederilor la regimul conviețuirii sociale reglementat de Legea 61/1991, iar 21 au fost pentru abateri la regimul rutier. Totodată, 28 de persoane au fost conduse la sediu de polițiști, pentru verificări suplimentare.

Acțiuni de acest gen sunt desfășurate frecvent de către polițiști în scopul menținerii climatului de ordine și siguranță publică, pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele care comit abateri de la prevederile legale în vigoare. Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, având în vedere și apropierea Sărbătorilor Pascale.

(Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.