ACTUALITATE 8 decembrie 2017

Acțiuni ale polițiștilor covăsneni desfășurate joi

de Covasna Media | 656 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna continuă să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor ce contravin normelor legale în vigoare, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Joi, 07 decembrie 2017, în intervalul 10:30 – 15:30, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza comunei Sânzieni, în cadrul căreia au fost constatate 13 abateri de natură contravențională, pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare de 5.255 de lei. Dintre acestea, șase sancțiuni au fost aplicate pentru abateri comise în trafic de conducătorii de atelaje cu tracțiune animală, iar alte șase sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor regimului conviețuirii sociale, ordinii și liniștii publice, reglementat de Legea 61/1991.

Tot joi, polițiștii au desfășurat acțiuni în sistem integrat, atât pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, cât și în zona comunelor Boroșneu Mare, Ghidfalău și Valea Crișului. În cadrul acesteia  au acționat polițiști de la mai multe structuri ale inspectoratului – investigații criminale, ordine publică, rutieră – în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna și lucrători din cadrul poliției Locale a municipiului Sfântu Gheorghe.

Astfel, au fost legitimate peste 200 de persoane, zece fiind conduse la sediu pentru verificări suplimentare și au fost constatate 57 de abateri pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de aproape 15.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate pe linie de circulație în cadrul acestor acțiuni, au fost oprite în trafic și verificate peste 100 de autovehicule, iar pentru abaterile la regimul rutier au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale și s-a dispus reținerea a 4 certificate de înmatriculare.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

 Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.