ACTUALITATE 13 noiembrie 2013

Acţiuni ale poliţiştilor covăsneni

de Covasna Media | 52 vizualizări

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au desfăşurat marţi o acţiune pe linie de circulaţie rutieră, în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere a căror cauză o constituie neacordarea priorităţii pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public, prin locuri prevăzute cu indicatoare şi marcaje rutiere. Acţiunea s-a desfăşurat preponderent în zonele şi locurile unde s-au produs accidente rutiere soldate cu vătămări corporale având ca şi cauză neacordarea de prioritate pietonilor.

În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate un număr de opt abateri contravenţionale de acest gen, fiind reţinute opt permise de conducere, iar valoarea sancţiunilor aplicate însumând 1.280 lei.

O acţiune similară a fost desfăşurată şi de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Întorsura Buzăului, iar aceştia au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.960 lei, ca urmare a abaterilor constatate pe această linie.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.