ACTUALITATE 5 noiembrie 2015

Acţiune pentru siguranţa cetăţeanului la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 64 vizualizări

La data de 4 noiembrie 2015, poliţiştii din Sfântu Gheorghe au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, scopul acesteia fiind acela de a preveni şi combate săvârşirea de fapte ilicite, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii au verificat aproape 30 de autovehicule şi atelaje hipo, au legitimat peste 240 de persoane, iar nouă dintre acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări suplimentare.

Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.215 lei, dintre care, şapte pentru abateri la regimul circulaţiei, şase pentru nerespectarea regimului de convieţuire socială şi ordinii publice şi una pentru nerespectarea prevederilor legale la regimul silvic. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 0,8 mc de material lemnos.

Tot în cadrul acestei acţiuni au fost identificate două persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. Un minor de 14 ani este bănuit că la data de 10 septembrie 2015, ar fi distrus un contor de gaze, iar un alt tânăr a fost identificat ca fiind autorul unui furt. Acesta este bănuit că în noaptea de 2 noiembrie 2015 ar fi sustras o antenă radio montată pe un autoturism. Prejudiciul a fost recuperat în acest caz.

Poliţiştii covăsneni vor continua acţiunile pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică şi în perioada următoare.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Nicoleta Marin

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.