ACTUALITATE 26 mai 2016

Acțiune a poliţiştilor la Vâlcele și Hăghig

de Covasna Media | 312 vizualizări

Miercuri, 25 mai 2016, polițiștii covăsneni au organizat și desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și pentru descurajarea celor care comit ilegalități.

Astfel, polițiști de la ordine publică, rutieră, precum și din cadrul Secţiei nr. 1 de Poliție Rurală Sfântu Gheorghe au acționat pe raza comunelor Vâlcele și Hăghig pentru combaterea faptelor comise cu violență, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor de comerț ilicit.

Au fost efectuate peste 40 de controale, iar 4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru verificări suplimentare, fiind constatată săvârșirea unei infracțiuni în flagrant.

Polițiștii au surprins un minor de 14 ani care a pătruns într-o magazie aparţinând unei societăți comerciale, de unde a sustras 5 cofraje cu ouă. În urma activităților desfășurate prejudiciul a fost recuperat. Totodată, din investigații s-a stabilit că minorul este autorul unui furt sesizat la data de 18 mai 2016, respectiv, acesta ar fi sustras unelte dintr-o anexă gospodărească.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot în cadrul aceste acțiuni au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.500 de lei, dintre care 47 au fost pentru abateri la regimul circulației și 6 pentru abateri la regimul comerțului prevăzut de Legea 12/1990.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.