ACTUALITATE 22 decembrie 2015

Accidente rutiere pe drumurile covăsnene

de Covasna Media | 120 vizualizări

La data de 18 decembrie, în jurul orei 12:30, pe DN 12 în localitatea Olteni a avut loc un accident rutier grav.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un podeţ. În urma impactului şoferul a fost rănit grav.

Un alt eveniment rutier a avut loc la data de 20 decembrie. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna au fost sesizaţi de către camera de gardă a spitalului din oraş, cu privire la faptul că patru persoane implicate într-un eveniment rutier s-au prezentat pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei patru au fost implicaţi într-un eveniment rutier petrecut pe DJ 121. Din cercetări a reieşit că unul dintre cei patru aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare, iar într-o curbă la dreapta a ieşit în afara carosabilului unde a lovit un cap de pod. Din fericire nici şoferul şi nici celelalte trei persoane aflate în autoturism nu au fost răniţi.

Recomandăm şoferilor să circule cu prudenţă, având în vedere aglomeraţia şi graba specifice sărbătorilor. Recomandările poliţiştilor către şoferi, pentru a evita accidentele rutiere, sunt să păstreze o distanţă suficient de mare între vehicule astfel încât la nevoie să poată opri în condiţii de siguranţă, să circule cu viteză redusă, în special în situaţia în care carosabilul este umed şi să fie răbdători şi înţelegători cu ceilalţi participanţi la trafic.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.