ACTUALITATE 7 iunie 2017

Accidente rutiere la Hăghig și Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 609 vizualizări

Miercuri dimineață a avut loc un accident rutier pe DJ 103, pe raza localității Hăghig. Din primele cercetări s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis, fără să se asigure și a fost surprins și accidentat de o autoutilitară care circula pe direcția Vâlcele – Belin. În urma evenimentului minorul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate și semnalizate corespunzător și să se asigure temeinic înainte de a se angaja în traversare, iar părinților le recomandăm să nu își lase copiii nesupravegheați în proximitatea căilor rutiere și să îi învețe pe cei mici că strada nu este loc de joacă.

***

Un alt accident a avut loc în Sfântu Gheorghe, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu. În acest caz șoferul unui autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu a pătruns pe strada 1 Decembrie 1918 fără să acorde prioritate de trecere unui biciclist care circula dinspre centru către gară. În urma acestui eveniment biciclistul, un bărbat de 78 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind rănit ușor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, să se asigure temeinic înainte de pătrunderea în intersecții și să acorde prioritate participanților la trafic care au acest drept.

(IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.