ACTUALITATE 9 ianuarie 2020

Accident rutier ușor

de Covasna Media | 1443 vizualizări

La data de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 12:00, polițiștii Postului de Poliție Brăduț au fost sesizați prin apel la numărul pentru urgențe 112, cu privire la faptul că în centrul localități Tălișoara a avut loc un eveniment rutier cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de de 60 ani în timp ce conducea un autoturism, a intrat pe contrasens lovind frontal un alt autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de de 24 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului vinovat de producerea accidentului rutier și a unei tinere în vârstă de 23 ani, pasageră a autoturismului lovit.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și le-au fost recoltate câte o probă de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Solicităm conducătorilor auto să respecte cu strictețe normele legale privind circulația vehiculelor pe drumurile publice și să circule cu viteză adaptată condiţiilor atmosferice și de trafic.

Conduceți responsabil!

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.