ACTUALITATE 18 ianuarie 2011

Accident rutier grav pe DJ114

de Covasna Media | 59 vizualizări

Ieri dimineaţă, Poliţia Mun. Târgu Secuiesc a fost anunţată de producerea unui accident de maşină grav pe drumul judeţean 114, ce leagă municipiul de localităţile din nordul judeţului.

O echipă s-a deplasat de urgenţă la locul incidentului şi a constatat faptul că şoferul, un bărbat de 37 de ani din comuna Estelnic, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum alunecos şi ceaţă destul de deasă, astfel încât autovehiculul a derapat, a părăsit astfaltul şi s-a răsturnat în şanţ pe sensul opus de mers.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerei din autoturism. Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc pentru diagnostic şi îngrijiri medicale de specialitate. Aceştia sunt în afara oricărui pericol, dar sunt menţinuţi internaţi pentru a sta sub observaţia medicilor.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. În funcţie de încadrarea legală, şoferul autoturismului poate fi cercetat pentru vătămare corporală sau vătămare corporală gravă din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.