ACTUALITATE 9 octombrie 2019

Accident rutier cu pagube materiale provocat de un tânăr fără permis

de Covasna Media | 2293 vizualizări

La data de 07.10.2019, în jurul orelor 13:50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bățani au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pe D.C. 45 a avut loc un accident rutier cu pagube materiale și părțile solicită constatarea poliției în cauză. 

La fața locului au fost identificate două persoane în vârstă de 75 ani, respectiv 65 ani care au relatat verbal că, deplasându-se pe DC 45, un autoturism ar fi derapat într-o curbă și ar fi intrat în coliziune cu motocultorul în care se aflau acestea, iar conducătorul auto nu ar fi fost dispus la încheierea unei înțelegeri amiabile, plecând de la fața locului.

La o mică distanță de locul faptei a fost depistat în trafic un autoturism fără a avea montate plăcuțele cu numere de înmatriculare, care prezenta avarii pe partea dreapta-față, condus de către un tânăr de 28 ani.

La solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto a înmânat actul de identitate, declarând verbal că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și din cauza neadaptării vitezei, mașina a derapat și a intrat în coliziune cu un motocultor care circula din sens opus. Deoarece persoanele aflate în motocultor au anunțat poliția, s-a speriat și a părăsit locul evenimentului.

În urma efectuării verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și autoturismul în cauză figurează în evidențe ca înmatriculat. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna) 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.