ACTUALITATE 13 august 2020

Accident mortal pe DN11

de Daniela Luca | 23731 vizualizări

O femeie de 35 de ani a fost lovită de o mașină după ce a traversat drumul național neregulamentar 

În după-amiaza zilei de joi, 13 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident de circulație pe DN11, între Cernat și Târgu Secuiesc. O femeie în vârstă de 35 de ani a traversat drumul național neregulamentar și a fost surprinsă de o mașină. Lovitura i-a fost fatală.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 43 ani a condus un autoturism  pe DN 11 din direcția Târgu Secuiesc către Brașov, iar în zona km 50+800 a surprins și accidentat o femeie de 35 ani care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis de la stânga la dreapta sensului de mers către Brașov.  În urma evenimentul rutier a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei”, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii covăsneni informează că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de peste o oră.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.