ACTUALITATE 25 noiembrie 2010

Accident mortal la Lemnia

de Covasna Media | 105 vizualizări
Un bărbat a murit strivit de o căruţă de lemne Marţi seară, pe un drum forestier din afara localităţii Lemnia, un bărbat de 69 de ani a murit după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat peste el. Bărbatul și fiul său de 36 de ani duceau spre casă o căruţa încărcată cu lemne, iar într-o curbă mai periculoasă caii s-au speriat şi nu au mai putut fi controlaţi, răsturnând căruţa într-un şanţ de pe marginea drumului.

Un bărbat a murit strivit de o căruţă de lemne

Marţi seară, pe un drum forestier din afara localităţii Lemnia, un bărbat de 69 de ani a murit după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat peste el.

Bărbatul și fiul său de 36 de ani duceau spre casă o căruţa încărcată cu lemne, iar într-o curbă mai periculoasă caii s-au speriat şi nu au mai putut fi controlaţi, răsturnând căruţa într-un şanţ de pe marginea drumului. Cei doi bărbaţi au fost prinşi sub căruţă, cel de 69 de ani murind pe loc din cauza greutăţii şi a impactului cu pământul.

Fiul bătrânului a fost transportat la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc, dar a scăpat numai cu o fractură de gambă dreaptă. La sosirea ambulanţei la locul accindetului acesta se afla în stare de şoc şi nu a putut da declaraţii pentru a lămuri întregul scenariu al accidentului. Poliţiştii din localitatea Lemnia continuă cercetările pentru a face lumină în acest caz.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.