ACTUALITATE 10 iunie 2020

A sărit gardul şi a spart uşa pentru... fier vechi

de Covasna Media | 918 vizualizări

La data de 01.06.2020, în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în perioada 29.05.2020 - 01.06.2020, persoane necunoscute au pătruns, forțând ușa de acces, într-un garaj aflat în curtea unui imobil, prin escaladarea gardului unui garaj.

În urma unor activități specifice, la data de 07 iunie a.c., polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Polițiștii au stabilit că în data de 31 mai 2020, în jurul orei 09:00, bărbatul ar fi escaladat gardul împrejmuitor al imobilului, apoi s-ar fi folosit de niște materiale feroase găsite în curtea imobilului pentru a forța ușa de acces a garajului.

Acesta ar fi pătruns în interior pentru a căuta bunuri ce pot fi sustrase și valorificate, însă neidentificând niciun bun ar fi continuat să caute în curtea imobilui, unde ar fi găsit o cantitate de material feros, pe care le-ar fi sustras și valorificat ulterior la un centru de colectare de fier vechi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Sursa IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.