ACTUALITATE 1 martie 2010

A jucat „Fazan“ cu Moni!

de Covasna Media | 372 vizualizări
Un tânăr din Covasna, Sorin Oţelea, a devenit personaj de tabloid după ce s-a întâlnit în aeroport la Londra cu Monica Columbeanu 01mar2010-sorinCel mai nou „bărbat misterios” din viața Monicăi Columbeanu, devenit „vedetă” într-un tabloid central după ce a fost văzut în compania ei pe aeroportul Lutton din Londra, nu este nimeni altul decât Sorin Oțelea, din Covasna, un tânăr de 19 ani student la jurnalism care s-a nimerit să fie pe același aeroport cu tânăra soție a lui Irinel Columbeanu. Ei s-au întâlnit cu ocazia întârzierii de 7 ore a avionului de la Londra spre București – timp în care au „șușotit” și purtat „conversații intime”, iar Monica „părea să îl cunoască foarte bine”, după cum scrie tabloidul central –, iar din povestea relatată despre întâlnirea lor, Sorin pare că ar fi fost un nou „bărbat misterios” din viața Monicăi, care odată ce avionul a aterizat la Bucureşti a dispărut învăluit într-un mister la fel de mare.

Un tânăr din Covasna, Sorin Oţelea, a devenit personaj de tabloid după ce s-a întâlnit în aeroport la Londra cu Monica Columbeanu

01mar2010-sorin101mar2010-sorin2Cel mai nou „bărbat misterios” din viața Monicăi Columbeanu, devenit „vedetă” într-un tabloid central după ce a fost văzut în compania ei pe aeroportul Lutton din Londra, nu este nimeni altul decât Sorin Oțelea, din Covasna, un tânăr de 19 ani student la jurnalism care s-a nimerit să fie pe același aeroport cu tânăra soție a lui Irinel Columbeanu.

Ei s-au întâlnit cu ocazia întârzierii de 7 ore a avionului de la Londra spre București – timp în care au „șușotit” și purtat „conversații intime”, iar Monica „părea să îl cunoască foarte bine”, după cum scrie tabloidul central –, iar din povestea relatată despre întâlnirea lor, Sorin pare că ar fi fost un nou „bărbat misterios” din viața Monicăi, care odată ce avionul a aterizat la Bucureşti a dispărut învăluit într-un mister la fel de mare.

Sorin ne-a povestit întâlnirea dintre ei și s-a amuzat teribil de întreaga poveste al cărei personaj a devenit.

Tânărul spune că a fost în Anglia zece zile, la prietena lui, iar la întoarcere la aeroport a văzut că avionul avea o întârziere de 7 ore. În timp ce se uita pe tabela de sosiri – plecări, a venit Monica Columbeanu, întrebând în engleză de avionul spre București. În zonă se aflau alte trei persoane, englezi, și Sorin.

„I-am spus că avionul are întârziere, iar în scurt timp am văzut că s-a amânat până la ora 13. Am zis să stăm jos, am povestit generalități, mi-a spus că fusese în Los Angeles înainte, că aștepta să ajungă acasă, nu am vorbit foarte mult, am mai jucat Fazan ca să treacă timpul mai ușor, a mai dat autografe, a făcut poze cu oameni, nimic ieșit din comun. N-am stat 7 ore încontinuu împreună, am mai fost să mănânc, să beau un suc. Ne-am purtat ca doi români care s-au întâlnit în aeroport, nimic neobișnuit”, a spus Sorin.

Presupuneri şi fabulaţii

La București, ei au urmat procedurile de control al documentelor după care i-a dus geanta 20 de metri, spune el, apoi ea a luat-o în față și fiecare și-a văzut de drum.

„S-au făcut tot felul de presupuneri, de fabulații. Pe mine nu m-au afectat, pe ea o urmăreau. Era prima dată când o vedeam și nu e așa cu fițe ca la TV, sau cum o prezintă unii. Mi s-a părut chiar OK, deschisă și comunicativă”, a mai spus Sorin. Povestea a apărut săptămâna trecută, după ce, luni seara, Monica Columbeanu s-a întors de la Londra, unde fusese la o serie de discuții cu producători de film englezi.

Ana Sidon

Foto: Libertatea.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Janos Iuhas, 2 martie 2010
:D Tare ştire! Sorine, gata, la emisiuni mondene cu tine.
kri, 1 martie 2010
Este adevarat ce spune baiatul. cu 3 zile inainte m-am intors si eu din Londra si lunea trecuta s-a intors o prietena cu acelasi avion si chiar mi-a spus ca era si Monica Columbeanu tot pentru acelasi citeste integral
benidorm, 1 martie 2010
daaaaaaaaaaaaaaa,bine ca nu au jucat sotron sau turca,Moni stie sa joace fazan??Bine ca nu a facut o complexa ruptura de limba!!da bineeeeee
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.