ACTUALITATE 13 iulie 2014

A intrat cu TIR-ul într-o casă din Moacşa

de Covasna Media | 318 vizualizări

Accident Moacsa TIR in casa iulie 2014 - 1

Vineri după masa în jurul orei 17:30 a avut loc un accident la Moacșa, în urma căruia un bărbat a fost rănit, fiind transportat la spital după ce a intrat cu TIR-ul pe care îl conducea în zidul unei case.

„Este vorba despre un șofer în vârstă de 46 ani care conducea un TIR înmatriculat în județul Sibiu. Acesta se deplasa din direcția Târgu Secuiesc în direcția Brașov, și din primele cercetări se pare că în dreptul localității Moacșa a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit de o casă. Șoferul a fost rănit și a fost transportat la spitalul din Sfântu Gheorghe” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Impactul a fost puternic, motiv pentru care a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a scoate victima din TIR. Purtătoarea de cuvânt a ISU Covasna, Maria Veronica Gunea, spune că echipajul de descarcerare a îndepărtat parbrizul capului tractor şi a acţionat cu accesorii şi utilaje specifice pentru îndepărtarea coloanei volanului în vederea extragerii victimei. Primele îngrijiri medicale au fost acordate la fața locului, după care victima a ajuns la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.