ACTUALITATE 9 iunie 2022

Ştrandul din Sfântu Gheorghe se redeschide la sfârşitul acestei săptămâni

de Agerpres | 1192 vizualizări

Ştrandul municipal din Sfântu Gheorghe se redeschide sâmbătă şi preţul biletelor de intrare rămâne la nivelul de anul trecut, au anunţat autorităţile locale.

Potrivit acestora, ştrandul, care dispune de cinci bazine cu apă încălzită, de diferite dimensiuni, inclusiv un bazin olimpic, va avea program zilnic între orele 9 şi 20.

„Având în vedere ridicarea totală a restricţiilor din pandemie, ştrandul va funcţiona la capacitate maximă şi cu program zilnic între orele 9:00-20:00. Preţurile biletelor rămân la nivelul de anul trecut, adică 24 de lei pentru adulţi pe baza Sepsi Card (48 de lei pentru persoanele din alte localităţi). De asemenea, preţul cu reducere pentru minori, persoane peste 60 de ani sau cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe va fi de 10 lei pe baza Sepsi Card, respectiv 20 de lei pentru persoanele din alte localităţi”, se arată într-un comunicat postat miercuri pe pagina de internet a Primăriei.

Cei interesaţi pot achiziţiona abonamente valabile 90 de zile, care pot fi folosite şi la piscină sau Şugaş Spa. Acestea costă 151 de lei pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe şi 302 lei pentru cei din alte localităţi, dar minorii, persoanele peste 60 de ani şi cele cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe vor plăti 101 lei iar cele din alte localităţi, 202 lei.

„În plus, după ora 16:00 doritorii vor putea achiziţiona bilete la preţ redus, 15 lei pentru localnici şi 30 de lei pentru persoanele din alte localităţi. În continuare, beneficiarii cardurilor pentru familii numeroase vor avea o reducere de 75% din tariful standard al localnicilor”, precizează autorităţile locale.

Sursa foto: Sepsi ReKreatív/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.