ACTUALITATE 25 noiembrie 2022

Începe montarea patinoarului în aer liber din Piaţa Centrală

de Covasna Media | 838 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat joi asocierea cu Sepsi ReKreativ S.A. în vederea amplasării şi asigurării funcţionării unui patinoar artificial în Piaţa Centrală din oraş.

Patinoarul va avea o dimensiune de 20x29 metri şi va fi amplasat pe platoul situat în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean Covasna, urmând să funcţioneze din decembrie până anul viitor în martie.

Montarea patinoarului va începe luni, 28 noiembrie, urmând ca în funcţie de condiţiile meteo să fie dat în folosinţă cel mai devreme după data de 7 decembrie.

Şi în acest an locuitorii din Sfântu Gheorghe beneficiază de reduceri la toate tipurile de bilete și abonamente (inclusiv cele cu reducere) pe baza cardului Sepsi. În plus, persoanele care dețin card pentru familii numeroase, eliberat de Primăria Sfântu Gheorghe, beneficiază de o reducere de 75% din prețul standard destinat localnicilor.

De asemenea, persoanele sub 18 ani / peste 60 de ani și adulții cu handicap mediu şi uşor beneficiază de reducere, iar persoanele cu handicap grav şi accentuat au gratuitate. Accesul va fi gratuit şi pentru sportivii din cadrul loturilor naționale și olimpice.

Programul complet şi tarifele vor fi comunicate în curând.

(Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.