ACTUALITATE 1 octombrie 2021

Încă o campanie de sterilizare s-a încheiat cu succes

de Covasna Media | 1105 vizualizări

Este pentru a treia oară în acest an când are loc o campanie de sterilizare gratuită la Adăpostul de Câini de la Câmpul Frumos, în colaborare cu Asociația AMY, unde medicul veterinar Dr. András Dán a efectuat proceduri gratuite, costurile fiind acoperite de Primărie.

„Atât Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, cât și TEGA împărtășesc obiectivul de a steriliza cât mai mulți câini. Știm că mulți oameni ar dori să facă acest lucru, dar nu își permit: au existat cazuri în care mai mulți căței au ajuns la Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos din această cauză. Am dori ca acei câini pe care îi avem acum să își găsească un stăpân, în loc să fie aduși la adăpost mai mulți căței orfani. Cu alte cuvinte, dorim să punem capăt fenomenului câinilor vagabonzi, care reprezintă o problemă atât pentru animale, cât și pentru locuitorii orașului”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Săptămâna trecută au fost sterilizaţi în total 27 de câini, dintre care 20 de femele și 7 masculi, iar animalele se simt bine. Adăpostul de Câini de la Câmpul Frumos oferă spre adopţie în continuare câini în mod gratuit, fiind nevoie doar de o carte de identitate a solicitantului: toți câinii sunt vaccinați, castrați și cipaţi. De asemenea, oricine dorește să întâlnească animalele o poate face, iar în weekend câinii pot fi chiar plimbaţi.

TEGA S.A.

Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.