ACTUALITATE 1 martie 2019

În ultima săptămână polițiștii covăsneni au intervenit la peste 130 de evenimente

de Covasna Media | 476 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară în permanență activități în scopul menținerii climatului de siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Miercuri, de pildă, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală - Sf. Gheorghe au desfășurat o acțiune în intervalul orar 16:00-21:00, pe raza comunlor Vâlcele și Hăghig.

În cadrul activităților au fost oprie în trafic și verificate peste 70 de autovehicule și atelaje cu tracțiune animală. Au fost constatate trei fapte de natură penală, iar pentru abateri de natură contravențională au fost aplicate 47 de sancțiuni în valoare de peste 26.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind pentru abateri comise la regimul rutier. De asemenea, în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au efectuat verificări la 12 unități de alimentație publică și au condus două persoane la sediu, pentru verificări.

În ultima săptămână polițiștii covăsneni au intervenit la peste 130 de evenimente pe raza județului, 42 dintre acestea fiind sesizări prin numărul unic de urgență 112. Au fost organizate și desfășurate 40 de acțiuni, în urma cărora au fost constatate 331 de abateri de natură penală pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare de peste 120.000 de lei.

Tot în ultima săptămână, pentru abateri în trafic au fost reținute 13 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare, iar prezența activă în teren a polițiștilor s-a concretizat în prinderea în flagrant 11 persoane, în timpul comiterii unor infracțiuni.

Acțiunile polițiștilor covăsneni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților de natură a aduce atingere climatului de ordine și siguranță publică.

(Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.