ACTUALITATE 17 aprilie 2020

Împărţirea pe zone şi zile a acţiunii de dezinfectare a blocurilor din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 2022 vizualizări

După cum am anunţat deja, în perioada 20-24 aprilie va avea loc acţiunea de dezinfectare a tuturor scărilor de bloc din Sfântu Gheorghe, parte din acţiunile demarate de Primărie pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Acţiunea va fi realizată de firma profesionistă Latox Pest Control din Miercurea Ciuc, care va utiliza pentru această operaţiune substanţa Trioton Rapid AFb avizată de Ministerul Sănătăţii cu aviz Nr. 1427BIO/02/12.24. 

Astfel, vor fi dezinfectate aproximativ 200 de scări de bloc în fiecare zi, urmând ca în 5 zile să fie acoperit tot oraşul. Operaţiunea va începe dimineaţa în jurul orei 9 şi se va încheia seara la ora 18, cu o pauză între orele 11-13, interval în care persoanele cu vârsta peste 65 de ani au voie să iasă din casă pentru cumpărături. 

Pentru această acţiune, oraşul a fost împărţit în 5 zone, după cum urmează (pentru mai multe detalii, consultaţi harta alăturată):

Luni, 20 aprilie, Zona 2: cartierul cuprins între B-dul Gen. Grigore Bălan şi râul Olt, cu limita nordică str. 1 Decembrie 1918.

Marţi, 21 aprilie, Zona 3: zona cuprinsă între str. Nicolae Iorga la sud, b-dul Gen. Grigore Bălan la est, strada Kökényes la nord, strada Ciucului la vest.

Miercuri, 22 aprilie, Zona 5: centru şi parte din cartierul Simeria (până la strada Vasile Goldiş inclusiv)

Joi, 23 aprilie, Zona 4: zona cuprinsă între strada Vasile Goldiş la vest, strada Nicolae Iorga la nord 

Vineri, 24 aprilie, Zona 1: Cartierul Gării şi Cartierul Ciucului.

ATENŢIE! Pentru siguranţa persoanelor, este interzis ca pe timpul acţiunii şi cel puţin o oră după, locuitorii să iasă / să intre în casa scării.

Primăria Sfântu Gheorghe roagă locuitorii să permită accesul în scara de bloc pentru această operaţiune, care este benefică întregii comunităţi, şi să anunţe vecinii despre perioada de restricţii.

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.