ACTUALITATE 21 ianuarie 2013

85 de participanţi la concursul de schi de la Covasna

de Covasna Media | 86 vizualizări

85 de participanţi la concursul de schi de la CovasnaPârtia nou inaugurată de la Covasna, care poartă numele fostului primar Lőrincz Zsigmond, a găzduit la sfârșitul acestei săptămâni un concurs de schi alpin organizat de Primăria Covasna. La eveniment au participat 85 de sportivi împărțiți pe categorii de vârstă.

Înaintea deschiderii concursului, primarul interimar Thiesz János l-a omagiat pe Lőrincz Zsigmond, trecut în neființă în luna noiembrie, și a spus că Primăria Covasna va amplasa un mic monument în memoria acestuia întrucât și pârtia de schi a fost visul realizat de Lőrincz.

La finalul competiției, în jur de 50 de participanți au urcat pe podium la diferite categorii, iar cel mai tânăr sportiv a avut 5 ani, cel mai în vârstă 55.

„Le mulțumim celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Covasna, Asociația Alpin Sport Sfântu Gheorghe și tuturor participanților pentru buna desfășurare a primei ediții a acestui concurs” – a declarat responsabilul pe probleme de sport din cadrul primăriei Covasna, Sabina Chiriac.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.