ACTUALITATE 18 decembrie 2015

60 de locuri de muncă în turism, create printr-o investiţie de 5 milioane de euro

de Agerpres | 178 vizualizări

Un nou hotel de patru stele cu bază de tratament şi spa, în care s-au investit aproape cinci milioane euro, a fost inaugurat joi în staţiunea Covasna.

Managerul hotelului, Gheorghe Onea, a declarat că prin această investiţie, realizată de o societate din Bucureşti, s-au creat 60 de locuri de muncă pentru localnici.

„Construcţia hotelului a început în anul 2012. Avem 50 de angajaţi şi vom creşte la 60. Pentru Covasna e o investiţie care va da roade imediat, părerea mea, pentru că staţiunea are un potenţial balnear mare, care încă nu e valorificat”, a declarat Gheorghe Onea.

Primul hotel de patru stele din staţiunea Covasna a fost construit în anul 2007, în vecinătatea Spitalului de recuperare cardiovasculară, de un covăsnean, Ovidiu Costea.

Până la realizarea acestor investiţii, staţiunea Covasna, supranumită şi staţiunea inimii, a atras preponderent persoane cu afecţiuni cardiovasculare, pensionari şi beneficiari de bilete de odihnă şi tratament subvenţionate de stat.

Şi autorităţile locale s-au implicat în creşterea gradului de atractivitate a staţiunii prin diverse investiţii, cum ar fi realizarea unei pârtii de schi, modernizarea cinematografului şi achiziţionarea unui trenuleţ pentru turişti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.