ACTUALITATE 15 februarie 2021

400 de locuri scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei

de Covasna Media | 1672 vizualizări

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau  Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, pentru subofițeri de jandarmi fiind disponibile, în total un număr de 400 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie - 28 februarie. Cererile de înscriere se depun la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Proba de evaluare a cunoștințelor va avea loc la data de 27 martie 2021, la unitățile de recrutare, respectiv la sediile inspectoratelor județene în funcție de domiciliul sau reşedinţa candidatului înscris/ă în cartea de identitate, cu excepția situațiilor care nu permit acest lucru din motive obiective. Unitățile de recrutare vor fi desemnate unități de selecție prin ordin/dispoziție a inspectorului general.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, iar ulterior pe site-urile inspectoratelor generale și ale fiecărei instituții de învățământ:

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, arma Jandarmerie - http:// http://www.scoaladragasani.ro/

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, arma Jandarmerie - https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Te aștepăm să faci parte din echipa noastră!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.