ACTUALITATE 16 august 2009

32 de oameni, victimele unei înşelăciuni

de Covasna Media | 737 vizualizări

O femeie care s-a recomandat drept administratorul unei societăţi comerciale este cercetată de poliţiştii din staţiunea Covasna fiind suspectată că a înşelat 32 de persoane cărora le-a promis facilitarea angajării la hoteluri din Austria în schimbul unor sume de bani.

Aceasta s-a recomandat cu numele de K.Eniko, cetăţean maghiar, şi le-a luat oamenilor câte 180 de euro pentru un curs de turism. Dacă participau, păgubiţilor li se promitea că vor fi ajutaţi săşi găsească de lucru la hoteluri din Austria. Întrucât aşteptările nu le-au fost îndeplinite, oamenii nemulţumiţi sau adunat joi seara în faţa pensiunii din Covasna unde era cazată femeia în cauză, protestând că au fost înşelaţi. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), în prezent au loc verificări cu privire la stabilirea identităţii femeii de 45 – 50 de ani, întrucât ea nu a putut prezenta niciun document de identificare şi şi-a declinat succesiv două identităţi.

Conform IPJ, din verificări rezultă că în perioada 7-13 august, femeia a susţinut un curs de orientare profesională în turism, pretinzând de la fiecare cursant suma de 180 euro ca în schimb să le ofere locuri de muncă la hoteluri din Austria.

Poliţiştii desfăşoară sub îndrumarea procurorului activităţi în vederea identificării femeii şi a faptelor.

Ana Sidon

Teme articol: TURISM curs inselaciune
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 17 august 2009
Înşelăciune 100%. Una a promis, alta a oferit, e caz clasic. Cine vrea să lucreze în industria hotelieră găseşte la Tg. Mureş o firmă serioasă care intermediază astfel de contracte pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.